Kategorier

  [email protected]  +45 30 28 33 93

Sådan tjener du penge online med Bonoo.dk

Bonoo.dk - Få bonus når du shopper online

Velkommen til Bonoo.dk - Vi giver dig bonus, når du shopper hos vores partnershops. Bonussen kan du få udbetalt i dejlige kontanter, lige ind på din bankkonto. Herunder kan du se, hvordan det virker:

Du klikker på et produkt på Bonoo.dk

Køb online hos butikken

Godkendelsesperiode 30 dage

Kontant udbetaling


Online Shopping

Søg, vælg, køb online og få bonus!

Med bonoo.dk er det let at finde de produkter du er på udkig efter. Kig i vores kategorier, eller brug søgefunktionen til at finde netop det, som du leder efter. Når du finder noget du gerne vil købe, skal du blot klikke videre til webshoppen, og gennemføre købet dér. Når du har betalt, bliver din bonuskonto automatisk opdateret med din bonus.

Se kategorier og produkter 

Delivery

Hurtig udbetaling af bonus.

Når du gennemfører et køb, har du mindst 14 dage til at returnere din ordre til webshoppen. Derfor kan vi ikke udbetale din bonus med det samme - butikkerne giver nemlig ikke bonus for ordrer der returneres eller annulleres. Det er vel også rimeligt nok?

Derfor har vi indført en 30 dages godkendelsesperiode - så du har tid til at returnere ordren. Du kan dog se din optjente bonus med det samme på din bonuskonto. Ved hver linje fremgår det, hvad status er på din bonus - og hvornår den kan udbetales.

Du kan iøvrigt selv bestemme, om du vil have din bonus overført til din bankkonto - eller udbetalt via MobilePay

Tjek det her 

Mobile App

Få bonus på al din shopping.

Du får selvfølgelig bonus på hele din ordre, når du bestiller hos en af vores partnershops - og ikke kun på det produkt, som du har klikket videre på. Så du kan roligt surfe rundt på vores partnershops, når først du har klikket videre fra Bonoo.dk. Men; vær opmærksom på, at du først skal klikke på et link til shoppen fra bonoo.dk - Ellers kan vi ikke sammenkæde dit køb med din bonoo-konto.

Se din bonuskonto 

Delivery

Shop online - Vælg mellem massevis af butikker

Vi arbejder hele tiden på at udvide antallet af webshops, som vi samarbejder med. Vi vil gerne tilbyde produkter i alle kategorier, så du kan få mest muligt gavn af din bonuskonto i din daglige shopping. Kender du en shop, som du gerne vil have med, må du meget gerne kontakte os - så skal vi forsøge at indgå en aftale med den. Du kan se alle butikker her:

Se butikkerne 

Kan vi hjælpe

Har du spørgsmål, så tag fat i os - vi er her for at hjælpe!.

Per Allerup
Per Allerup

Kundeservice, teknisk support

[email protected]